VIVATAP

®

Više od vode.

Zašto Vivatap?

Voda u prosjeku čini 60% tijela odraslog čovjeka te bez nje nema života. Voda ima ulogu čišćenja našeg organizma i opskrbe njegovih stanica hranjivim tvarima.

 

S obzirom na to da naš organizam u svakom svom segmentu ovisi o njoj, nije svejedno kakva voda se konzumira. Bilo da je voda previše kemijski, mehanički ili biološki obrađena, pa nema više puninu minerala i sa sobom nosi puno klora, ili je nedovoljno obrađena, pa sadrži neželjene mikroorganizme, postavlja se pitanje: Imamo li utjecaj na kvalitetu vode koju pijemo?

 

S Vivatapom - imamo.

Glavni sastojci Vivatapa:

Koraljne alge

više ››

Antioksidansi

više ››

Kitozan

više ››

Jednostavna upotreba:

10 min.

Napunite vrč ili bocu s vodom. U maksimalno 2 litre vode uronite jednu filter vrećicu Vivatapa.

Vodu promiješajte (ili protresite bocu) par sekundi (3-4). Pustite vrećicu da odstoji u vodi najmanje 10 minuta, a najviše 24 sata.

Ulijte vodu u čašu te uživajte u zdravoj i ukusnoj vodi. Uklonite vrećicu nakon 24 sata kako biste napravili novu svježu dozu.

Vivatap Vam, zbog jednostavnosti nošenja i praktičnosti primjene, omogućuje da navike zdravog života iz udobnosti vašeg doma nastavite i izvan njega - pri rekreaciji, na putu ili u prirodi.

Vivatap se može koristiti i u drugim napitcima, kao što su vino, čaj, kava i sokovi, pri čemu se preporučuje upotreba dviju filter vrećica. Može se koristiti i kod kuhanja, u kipućoj vodi. 

Vivatap možete upotrijebiti pri pranju voća i povrća. Stavite jednu ili dvije filter vrećice u posudu s vodom te u nju uronite namirnice. Ostavite da djeluje 30 min.

Djelotvornost Vivatap filter vrećica

u uklanjanju klora iz vode:

Osam prednosti Vivatapa

1. 100% prirodan

Sadržaj Vivatap filter vrećica sastoji se samo od prirodnih sastojaka dobivenih iz Sjevernog mora na sjeverozapadu Europe. Čak je i sama filter vrećica napravljena od prirodnih materijala (85-90% čine prirodna celulozna vlakna dobivena iz drvne pulpe).

© 2021 Plusios M d.o.o.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle